Bun venit!

Salut călătorule! Bun venit pe blogul CoolCamper. Aici e locul în care vei găsi noutăți, știri, itinerarii și mai ales informații utile despre autorulote și rulote, despre călătoriile cu autorulota, despre oamenii care merg cu ele, despre locurile și experiențele trăite.

CoolCamper s-a născut din pasiunea pentru acest tip de călătorii, iar acest blog este creat și menținut, în primul rând, pentru a împărtăși informații utile cu toți cei care vor să cumpere sau să închirieze o autorulotă. Scopul blogului nu este acela de a promova închirierea de autorulote de la CoolCamper, ci vom încerca să adunăm o comunitate în jurul lui astfel încât să facilităm accesul la acest tip de informații.

Din păcate, în momentul în care am început călătoriile cu autorulota, nu am găsit în mediul online din România informațiile de care am fi avut nevoie pentru a merge la drum cu o astfel de mașină. Singurele resurse sunt câteva forumuri și pe alocuri câte un articol plătit în presă din care nu afli foarte multe lucruri utile. Blogul CoolCamper vrea sa umple acest gol și să aducă mai aproape aceste informații, atât de utile, de cei care vor să înceapă această călătorie minunată.

Te invit să ne lași un comentariu și să te abonezi la newsletter. Nu-ți vom trimite spam, te vom anunța doar despre noile articole pe care le punem pe blog sau despre acțiunile și evenimentele pe care vrem sa le organizăm ca să adunăm comunitatea la un loc. Acum spune-ne, care e prima ta destinație cu autorulota?

Share: